Mededeling

Algemene mededelingen alleen voor leden.
Gebruikersavatar
thomas
Berichten: 659
Lid geworden op: 24 mar 2012, 16:05
Geslacht: man
Bom: bom gevallen 24-1-2011

Mededeling

Bericht door thomas » 03 jul 2013, 09:23

Mededeling

Dit forum is vorig jaar opgericht met de doelstelling een veilige haven te bieden voor diegenen die geconfronteerd worden met een midlife crisis en alle pijn en verdriet die daarmee gepaard gaat. Gezien het aantal mensen dat zich in het afgelopen jaar heeft aangemeld kun je concluderen dat een dergelijk forum zijn bestaansrecht meer dan rechtvaardigt. Toch zijn er de laatste tijd veel zaken voorgevallen die dat veilige gevoel in gevaar hebben gebracht. Een select groepje leden heeft gemeend het forum voor eigen doeleinden te gebruiken en heeft herhaaldelijk geprobeerd ons als eigenaren en beheerders in een kwaad daglicht te stellen. We worden voor van alles en nog wat beticht en beschuldigd en als we hen er op aanspreken wordt de toon alleen maar feller en wordt gezegd dat wij ons boekje te buiten gaan. Nu hebben ze zelfs geprobeerd om via de pb. andere leden aan hun kant te krijgen en tegen ons op te zetten en het moge duidelijk zijn dat we deze achterbakse acties niet kunnen tolereren. Wij willen op z’n minst een vertrouwde sfeer en die creëer je niet door stiekum pb’tjes met geslepen messen te sturen. Het gaat niet alleen ten koste van ons maar van het gehele forum en het kan zo niet langer doorgaan. Dit gaat duidelijk veel te ver. Er komen hier nog regelmatig nieuwe mensen binnen die onze hulp hard nodig hebben en zij zitten niet op deze poppenkast te wachten.
Iedereen zit hier op vrijwillige basis. We kunnen niet iedereen gelukkig maken en als het niet bevalt dan is men vrij om te gaan. Toch blijft dit ontevreden groepje maar zitten en laat geen gelegenheid onbenut om ons onderuit te halen. Maar het is nu genoeg geweest.

Als het forum je niet bevalt, ga dan en zoek je heil ergens anders. Als je blijft lopen zieken levert dat alleen maar verliezers op en we weten hoe dat voelt.
Als je blijft stel je je op een normale, constructieve en positieve manier op en helpt daarmee je mede forumleden.
Als je een probleem met iemand hebt, probeer je het eerst met die persoon uit te spreken.
Wij zijn er niet voor om via via dingetjes te horen.
Als je wel blijft lopen zieken, zullen wij je bij de eerste melding hierover royeren.

Thomas.

Plaats reactie